EXTRACTE DE CONDICIONS

El te el servim en paquets de 100, 250 i 500 grams. Per a altres pesos sol-licitar a l´espai anomenat “Afegiu comentaris sobre la seva Comanda“ en el pas 1 del procés de compra. 

Abans de fer la primera compra haurà de enregistrar-se, subministrant el seu e-mail i la seva contrasenya personal secreta. En compres successives vostè entrarà a la nostra Botiga On-Line mitjançant la seva contrasenya i accedirà directament al seu compte de client. 

Els preus dels tes adquirits en la nostra botiga on-line tenen un descompte del 10% vers la nostra tarifa oficial.

El pagament es pot realitzar mitjançant transferència bancària. En aquest cas es processarà la comanda un cop haguem constatat l´abonament en el nostre compte, o mitjançant targeta de crèdit pel sistema TPV Virtual, que connecta directament a la seva entitat bancària amb la nostra, constituint un mètode totalment segur, i contra reemborsament, que comporta un cost afegit de 3 €.

Els enviaments s´efectuen mitjançant el servei "Missatgeria Expres 19 hores" i el cost és de 6 €. En comandes per import igual o superior a 50 €, els ports són gratuïts. Les entregues, de mitjana, s'efectuen el dia següent d'haver efectuat la comanda, sempre que aquest hagi estat realitzat en dia laborable i abans de les 13 hores.

Davant de qualsevol dubte en els nostres processos o per obtenir una informació més àmplia sobre qualsevol dels nostres tes, pot trucar al telèfon de contacte.

Telèfon de contacte: 977 249 928 - email: chaschas@chaschas.es

Hoja de Te