Chas & Chas Tea Co és una empresa de caràcter familiar radicada a Tarragona, amb una botiga física al centre comercial de la ciutat, la Rambla Nova, 67.

tienda interior

La nostra activitat principal és la venda minorista de tes d'alta qualitat i accessoris relacionats, amb especial atenció a les teteres de ferro colat. A l'empara de la infraestructura necessària per a un negoci d'aquestes característiques, el 2008 vam implementar la nostra Tenda On Line.

La principal característica de la nostra botiga és l'equilibri i l'extensió de la carta de tes. El fet de tractar-se d'una botiga física d'alt volum de vendes garanteix la frescor per renovació constant de tots els nostres productes.

El nostre client On Line, que no té la possibilitat d'accedir a la nostra botiga física per poder comprovar i testar les aromes dels nostres tes, té l'opció de trucar-nos per demanar-nos opinió sobre qualsevol de les nostres referències. Li aconsellarem amb molt de gust.

En totes les comandes On Line acompanyem una parell de mostres de te o Rooibos en la línia dels productes adquirits. D'aquesta manera el client optarà a provar de forma gratuïta altres aromes, el que li permetrà ampliar el seu panorama de possibilitats davant d'una futura compra. A més, sempre té la possibilitat de visitar-nos a la nostra botiga i apreciar, in situ, tota la nostra gamma d'aromes meravellosos. Per què no?, Tarragona és Patrimoni de la Humanitat. 

Chas & Chas Tea Co., en cumplimiento de la ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI), le informa de los siguientes datos de titularidad del sitio web:  

  • Denominación social: Chas & Chas Tea Co.
  • CIF: 46031794p
  • Domicilio social: Rambla Nova, 67  - CP.43003 - Tarragona
  • Teléfono de contacto: 977 249 928
  • Correo electrónico: chaschas@chaschas.es
  • Sitio web: www.chaschas.es